Velux árnyékolók 1 hetes szállítási határidővel!

 

Velux fényzáró rolók 1 hetes szállítási határidővel!
Gyerekszobába Disney kollekcióból is választhat!!

Megrendelés: az ablakon található méretkód megadásával!

Kollekciónk 46 féle színből és mintából áll. A fényzáró roló anyaga 100% poliészterből készül, belül szintetikus védő bevonattal, kívül alumínium filmréteggel. Az anyag rendkívül tartós, ellenáll a szennyeződéseknek, színe hosszú éveken át változatlanul élénk marad. Egy nedves törlőkendővel, szivaccsal könnyen tisztítható. Hálószobába, gyerekszobába ideális megoldás, ha teljes sötétítésre vágyik.

Továbbá rendelhető:
*külső hővédő roló
*kampós roletta
*stb.


A legjobb megoldáshoz két út vezet

A tökéletes tetőtéri komfort titka az árnyékolási megoldások megfelelő kombinációja. Az, hogy mennyi fényt szeretnénk tetőtéri otthonunkba engedni, napszakonként vagy a hangulatunktól függően változhat. Lehet, hogy ma csak enyhe fényszűrésre van szükségünk, máskor lehet, hogy teljesen kizárnánk a napsugarakat.
Emellett szeretnénk nyáron a beáramló meleg ellen is védekezni, hogy otthonunk kellemes hőmérsékletű maradjon. Egy szó mint száz: belső és külső árnyékolókra egyaránt szükségünk lesz tetőtéri ablakunkon. Gondolja végig, Önnek melyik árnyékolástechnikai megoldás a legszimpatikusabb VELUX tetőablakán.

 

 

 

 

A pontos árajánlat készítéshez, kérem feltétlenül adja meg, mit is szeretne elérni az árnyékoló felszerelésével, illetve a a tetőablakon található vonalkódot. 

Letölthető katalógus: Velux árnyékolók 2018

Elérhetőségeink:
Kor-Mon Nyílászáró Kft.
Gödöllő, Kossuth Lajos utca 26.
Tel.: 06-30-398-48-15
Email: kormon@invitel.hu
Web: www.kormon.hu