Realtherm …több mint egy ablak!

Realtherm Kft. már több mint 15 éves szakmai tapasztalattal végzi a tevékenységét a műanyag nyílászáró gyártás területén. A Realtherm célja, hogy partnereiknek és ügyfeleiknek ne csupán termékeket tudjanak biztosítani, hanem egy megbízható műszaki hátteret is, aminek köszönhetően még a legkülönlegesebb igényeket és kéréseket is könnyedén teljesítik. A hosszú távú cél, hogy a vevők évtizedek múltán is maximálisan elégedettek legyenek a nyílászáróikkal.

A minőség elérésnek legfontosabb eszköze az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerint kialakított rendszer, amely nem csak a termékek, hanem a szolgáltatások állandó és egyben kifogástalan színvonalát is biztosítja. Az energiatakarékossági előírásoknak és a növekvő biztonsági igényeknek megfelelően a kifogástalan hang- és hőszigetelő üvegek beépítésével gyártott  Realtherm nyílászárók a legmodernebb alapanyagokból készülnek a már jól ismert precíz német technológiával.

A Kor-Mon Nyílászáró Kft. nyugodt szívvel dolgozik a Realtherm termékeivel. Legyen Önnek is tökéletes nyílászárója, tökéletes beépítéssel, ebben segít Önnek a Kor-Mon Kft.!

 

REALTHERM LETÖLTHETŐ KATALÓGUS

Realtherm katalógus